Mysdag med Lisa på stan

Hej!

Nu är jag hemma från stan och har hunnit äta lite middag också. Jag och Lisa hade det supermys på stan! Jossi och Therese var också med ett tag! Jag framkallade bilder, köpte byxor, en bok och så satt vi och åt glass, då kom förresten Simon förbi och hälsade på! (Jag såg honom inte alls långt långt bort och skrek hans namn allt vad jag hade? =D) Haha. Sedan gick vi runt lite till och slutade tillslut pratandes om allt mellan himmel och jord på torget i solen en timme. Mys! Nu ringde Anna nyss och tyckte att jag skulle upp och bowla med henne och spanjorerna och några till och jag har då inte träffat min bästa vän nydligen så självklart ska jag dra upp en snabbis, så får jag träffa spanisharna också!

Nu ska jag fota dagens köp så att ni kan få se 🙂


Lisa!


Fannynanny


Min mumsiga glass!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!