Sminkinlägg på G

Hejsan!

Hur går söndagen hitills? Min går bra, fruktansvärt fort bara och jag får inget vettigt gjort! Haha. Jag har iallafall fixat bort de värsta i mitt rum och pratat en timma med Tina och vi gjorde lite veckoplaner och loppisplaner! haha, mys. Nu ska jag snart ta mig ner i källaren också, har inte hunnit så långt än men först ska jag bjuda på ett långt inlägg om min vardagssminkning! Hur jag använder dem, i vilken ordning och vilka produkter jag använder. Har fått massa önskemål om ett sånt inlägg i månader nu, så nu tyckte jag att denna söndag 5e April var det verkligen dags!

Jag börjar nu och det kommer nog ta sitt lilla tag men nu vet ni ju att det är påväg iallafall, så håll utkik nu!


Cause I got my eye on this guy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!