Sleeptime

Nej hörrni, nu är det faktiskt sovdags för min del!

Skola imorgon ju, tror vi seriöst är den enda stan som inte har lov nu. Men den som spar den har! Riktigt skön vecka blir det ju iallafall, inge plugg så länge det inte sker frivilligt. Tror jag ska börja med min so fördjupning faktiskt som ska handla om bloggande. Jag ville skriva om någonting jag kunde och var insatt i och så pratade jag med min solärare och kom fram till det! Tror det kan bli riktigt bra faktiskt! Kanske får ni hjälpa till med någonting 🙂

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få tag på sötnos och sedan sussa så sött som det bara går! Tidig morgon imorgon igen, men en vecka går snabbt! Har ju 9 veckor kvar som söbunge nu, börjar svida i hjärtat må jag säga!

Jaja, godnatt på er!


Ibland vill man bara vara liten igen, det var så mycket enklare så. Mammis <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!