Jimmy-kväll!

Hej hej!

Nu gick Jimmy precis och jag ska väl krypa ner i sängen efter att jag tvättat av sminket, huu va klockan var mycket! Jaja, man lever bara en gång. Vi har iallafall har en hur mysig kväll som helst, det började med att han lyckades få med mig på att sola solarium vilket jag länge varit rädd för och aldrig vågat prova. Men tillslut fick han med mig iallafall så jag, Jimmy och hans mamma gick dit och jag överlevde! Det var jätte skönt men som vanligt blev jag rastlös vilket resulterade i bilden, mfl nedanför, haha. Sedan tog jag och Jimmy en liten promenad hem till mig och pratade, spelade gitarr, spelade biljard, monopol och kollade på Tristan och Isolde! Och ja, det tog ju sitt lilla tag som ni kanske ser på tiden. Nej, nu är jag trött och vill sova men tack till Jimmy för en supermysig kväll 🙂 Du är bäst!

Godnatt på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • är ni tillsammans? För jag är nämligen kompis med en av emmys kompisar och hon träffade jimmy förra veckan på måndagen och dom pussades och sånt. Eftersom jag inte är kompis med emmy så kan jag inte säga att det är så men varför skulle emmys kompis som berättat det för mig ljuga om den saken.

    Hanna 2009-04-07 14:15:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!