Godmorgon kära läsare!

Godmorgon!

Här sitter jag och har precis ätit frukost med familjen! Nu ska jag ner i källaren och sortera ut massa skit som vi inte kan ta med i flytten, och med tanke på hur mycket grejer jag har där ser det ut som att det sker en loppis innom kort. Och då blir det money money money! Städa mitt rum måste jag också göra idag vilket verkligen kan behövas så det ser rent förj*vligt ut!

Jag hatar när man sitter i en såndär situation när någon frågar en fråga och man vet inte vilket svar som gör allt bra, och vilket som gör det till ett helvete. Jag var nyss i en sån situation och kom fram till att det då är lättast att bara ta sanningen för om det blir fel då så har man ju en chans att förklara sig. Men huu va jobbigt det är när man bara vill säga rätt saker men inte vet vad det är.

Gud vilken tid det tog att fixa dehär inlägget! Haha, nu är det en timme sedan jag började skriva men har sprungit runt och fixat med tvättar, det och ringt osv. Men nu ska jag iallafall klä på mig lite och plocka upp lite fint i mitt rum!

puss sålänge!


allting löser sig igen nu

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Fanny , om du har nå kläder kan jag köpa dem 🙂 <3

  Frida (: din tremänning ;) 2009-04-05 15:42:29
  Svara
 • Föredrar hellre http://freestreet.se

  LOL 2009-04-05 15:20:12
  Svara
 • BARA ETT TIPS

  Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)

  Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.

  Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=7008

  2009-04-05 13:24:59 http://johannaaaab.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!