Mysig fredagskväll med flickorna!

Hej på er!

Nu är vi hemma efter en mycket mys kväll. Ja, först gick vi ut och mötte Cajsa, Jeanette och Sofia och drog iväg mot arenan där jag mötte Jimmy och fick både en och två kramar och mina händer värmda! Mycket behövligt. Sen drog vi vidare till målet men när vi kom in i lägenheten så var det så mycket rök så kan knappt såg in, och ni såg ju en av punkterna på min dissalista här neranför. Nej, så vi gick ut igen och pratade med några trevliga 84or som också tyckte om att röka och som var ifrån Örebro, vi hittade även 2 st killar i en bil som inte kunde svenska men jag snackade ju på ändå, som vanligt? Haha. Sedan började vi gå och så skulle jag peka på min gamla skola och berätta för Tina då jag plötsligt såg elsborgskyrkan! Och efter framtidspilotsarbetet så vet vi ju att dem har öppet på fredagkvällarna för ungdomar så vi drog dit och var sociala med 2 mycket trevliga killar som var där. Hur mysigt som helst! Sedan gick vi hem och här är vi nu! Nu har jag ont i ryggen, trött i ansiktet av sminket och vill väldigt gärna ta av mig kläderna så nu ska jag avsluta.

Men för att roa er medans jag sover tänker jag bjuda på dehär vackra bilderna på Ylva!

godatt på er mina gamla och nya läsare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!