Skolan klar, dags för stan

Hej på er!

Jag har lite brottom för jag kom nyss ut ur duschen så nu ska jag lägga lite smink innan jag drar ner till stan och möter upp Anna! Dagen och kvällen ska spenderas med henne, mys! Länge sedan jag var en hel dag med min bästbästa vän! 🙂 Det var en till intervju idag som varade hur länge som helst, jag har aldrig vart med om en person som frågar så många onödiga frågor! Hahaha. Jaja, nu är det klart iallafall. Nej, brottom var det jag hade ja, men vi hörs när jag kommer hem om några timmar!

puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • var kommer grejorna ifrån? 😀

  2009-04-03 19:00:59
  Svara
 • hejhej! ^^ allt bra? 🙂 ställ gärna en fråga till mig på frågestunden i mitt inlägg "I love the spring!" :),då skulle du göra mig jätte glad! 😀
  kram

  jossan 2009-04-03 15:57:26 http://ligon.blogg.se/
  Svara
 • FET FEST FÖR ATT FIRA ATT DU FLYTTAR. SKA BLI SÅÅÅ SKÖNT ATT SLIPPA DINA DRY´GA SAMTAL HELA TIDEN

  pETTER 2009-04-03 14:42:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!