Provet är över!

Det är över!

Jag har gjort provet och jag är riktigt nöjd med mig själv då jag kunde allt förutom 2 frågor! Go Fanny! Nu är jag äntligen fri igen och jag har inte dendär panikklumpen i magen längre. Fast dock sov jag fruktansvärt dåligt inatt och klockan 6 imorse drog Tina upp och började plugga, herremingud! Men nu är det klart och det gick bra så jag ska väl vara nöjd antar jag. Nu blev det en folksamling här runt datorn också då någonting hänt med kommentarerna och statistiken så ni nya läsare, vart hittade ni bloggen någonstans? Jaja, det är roligt iallafall med nya trevliga läsare att roa om dagarna! =D haha.

Idag ska jag vara med Anna, och ska försöka hinna ner på stan också och köpa massa nytt som sjääälvklart kommer in på bloggen sen. Men nu har vi spanska och vi har tydligen ett prov, men det visste ju jag självklart inte om eftersom att jag vart sjuk och Tina kom ju på det inatt såklart.. hahha, ja jag får väl förklara mig på något sätt för spanskaglosor tror jag inte är någonting jag klarat av utan att ha pluggat innan. Men vi hörs när jag kommer hem!

puss puss!

Philip och Samuel hälsar typ varje gång jag skriver ett inlägg, så nu var det väl dags att ta med det också! Haha.

No more! Hejdå molekylj*vlar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!