Hissa & Dissa


Våren
Hur härligt är det inte?! Och alla blir så himla glad. Värmen och solen kommer rätt in i hjärtat och allt känns så mycket roligare och lättare. Folk är ute och umgås istället för att sitta hemma och trycka framför tvn, våren är underbar! Jag ville bara skrika rakt ut när jag gick ut idag, börjar förstå Ronja med sitt vårskrik alltså..

Måns Zelmerlöw
Jag tror då verkligen inte att jag var den enda som fick den lilla kändiscrush delen av hjärtat krossad när Måns hittade sin fickvän Marie. Han sjunger gudomligt, han ser sjukt bra ut och vem kan sluta stirra in i domdär ögonen? Åhhh.. (:

"Klar med plugget känslan"
När man har hårdpluggat under en längre tid och inte träffat vänner och hela tiden vart stressad och känt att man inte kan göra någonting med gott samvete förutom att plugga längre. När man lämnat in allt och haft alla prov och dendär känslan bara släpper, oftast precis innan helgen. Så kan man bara ta det lungt och göra precis vad man vill! Jag älskar verkligen sen känslan, och jag har den just nu!


Rökning
Jag har aldrig förstått dedär, javisst man blir beroende men varför försöka och prova första gången överhuvudtaget? Jag tycker det är så hemskt att se folk i min egen ålder röka, vart ska dom sluta? Och det blir allt yngre och yngre som springer runt med cigaretter i handen. När man ser en 12åring stå och röka på stan, vart har vägen tagit vägen? Jag ska aldrig aldrig aldrig ens prova röka och jag ska verkligen försöka få alla i min omgivning att sluta. Usch så idiotiskt!

Folk som stirrar
Hur obekväm känner man sig inte när man går ner på stan och går förbi ett par tjejer tex, och alla ställer sig med öppna munnar och verkligen stirrar! Inte diskret på något sätt och fast dem ser att jag ser så fortsätter dem stirra? Så fruktansvärt omekvämt.

Avundsjuka/svartsjuka
Blä för det! Gud så mycket det förstör, framförallt relationer. Avundsjuka mellan vänner, svartsjuka mellan pojk och flickvänner. Kan ni tänka er va skönt det skulle vara om den inte fanns? Det är ju ofta avundsjuka som startar elakhet. Som alla som ser bra ut och är trevliga blir oftast nerklankade hela tiden, och det är bara ren avundsjuka från människor som jämförsig och i hemlighet ser sig själv som sämre. Usch.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • HAHA!
    Jag känner mig aningen träffad i att stirra… läs mitt inlägg från 4 april (näst överst)!
    Puss och pill!

    mathiasdahls. 2009-04-05 22:54:17 http://mathiasdahls.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!