Full stad

Hej på er!

Blogg.se har strulat lite men nu har jag äntligen kommit in! Har ni det bra? Jag har det toppen förutom det att Anna blivit sjuk så det blev inte mer än stan för oss idag, så nu får jag se vad jag hittar på ikväll! 🙂 Gud va mycket folk det var på stan! Tyckte jag träffade allt och alla jag kände! Hahah. Lite jobbigt när man ville att allt skulle gå snabbt och man helst inte ville bli sedd men det var ju trevligt iallafall! 🙂

Jag förstår inte riktigt vart ni kommer ifrån? Har slagit läsarrekord för länge länge sen och klockan är inte ens 6? Det verkar ha någonting med bananinlägget att göra.. hahah. Jätte roligt är det iallafall! Nej nu ska ni få se mina köp! 🙂

pussss


Kan man annat än älska värmen, vädret och våren?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!