Kunde inte sova

Godmorgon!

Herregud vad jag är tröööött! Pratade med Petter någon timme igår när jag lagt mig och när vi la på kunde jag verkligen inte somna! Var tvungen att gå upp och spola benen kalla, sen gick det tillslut efter två timmars försök! Haha. Inte en speciellt bra början på en barahårdpluggs dag då jag gäspar redan.. Ja, jag och Tina har iallafall pluggdag idag inför provet, och vi ska verkligen bara plugga plugga plugga! Så jag kan inte lova er någon bloggning överhuvudtaget idag. Självklart ska jag försöka och något blir det ju såklart men kan verkligen inte lova något. Jag måste ha mitt MVG på dehär provet! Men efter det är det ju helg och då ska jag träffa roliga människor, shoppa och mycket annat kul så då blir bloggningen på topp igen! Hahah.

Men nu är jag sen så jag ska ner och äta frukost, torka håret och klä på mig men vi hörs senare antaglingen!

Ha en toppen dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!