En riktig pluggdag!

Hej på er!

Ja, som sagt blev det dåligt med bloggning idag, men en outfit han jag ju med iallafall! 😉 Vi har verkligen bara pluggat pluggat pluggat förutom när vi var nere på stan en snabbis och köpte godis och munkar i det härliga vårvädret! De senaste två timmarna har vi spenderat hemma hos Hanna och Thomas för att Thomas har hjälpt oss med allt vi inte förstod vilket var ungefär… hälften? Haha. Men nu vet vi iallafall precis vad mol och u är.. pff och blä att vi stackars ungdomar ska behöva lära oss dedär alltså. Synd för lilla tina som kommer få dras med det i 3 år till =D muhahhaha. Nejdå. Jag vet inte hur många gånger jag har setat och förklarat för Tina idag att atomerna antagligen inte har varken känslor eller själ, men jag tror inte hon förståt det riktigt än då hon fortfarande lägger kommentarer som "det kan inte vara så kul att vara en kolatom.." Haha, jaja! Nu ska vi tvätta av sminket och lägga oss i sängen och plugga tills vi somnar. Jäkla Kemiprov säger jag bara, tar ut alla mina krafter, all min tid och hela mitt humör. Gud vad jag ska njuta av helgen när provet är över imorgon kan jag lova! Uuunderbart.

För er som inte förstått det än så var frågan om reklam en självklar designfråga. Hur tror ni att den hamnade där den gjorde? Ni som var inne under dagen märkte säker att den ett tag låg mitt i headern och sedan i lite randominlägg här och där men tillslut kom jag och designkoderna överens och den la sig där jag tyckte att den skulle ligga! Haha. Men börja inte skriva något och försök rätta mig i ett ämne jag kan bättre, det kommer ingenstans.

Nej nu måste vi verkligen fortsätta plugga, snacka om att jag kommer vara DÖD imorgon. Herregud, men då är det ju gredag och helg iallafall. Nej, nu ska jag lära mig vad som gör att det blir en molekyl istället för en jon! UNDERBART! 🙂

Puss på er kära läsare!

Påväg hem från stan idag! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan!
    Är du intresserad av att upptäcka lite ny bra musik från ännu inte så stora band?
    Kolla in bloggen Souldier Music, som skriver om just detta!

    Souldier Music 2009-04-03 09:58:58 http://souldiermusic.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!