My blog is forever

Haha ja som många av er redan förstod så var det ett av mina fruktansvärt tråkiga och dåliga aprilskämt 🙂 Jag kan verkligen inte lura folk! Jag får så fruktansvärt dåligt samvete och måste avslöja mig själv nästan samtidigt som jag säger skämtet! Hahahaha.

Nej men seriöst, skulle JAG lägga ner min grymma blogg pga några patetiska och osäkra personer som tycker att dem är så "coola" för dem försöker trycka ner mig? hahahahahahahha! Herregud. Jag älskar att blogga och det är mitt val att lägga ner mycket tid bara för att det ska bli just vad det är, grymt! Men ett stort tack till alla söta kommentarer, det värmer! 🙂

Min blogg är föralltid mina vänner, det är ju som min andra halva! Hahahahahha

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!