Frågor & Svar

känar du pengar på din blogg ? och isånnafall hur göra man så man får pengar för bloggen ? 🙂

Ja det gör jag. Ledsen men jag svarar inte på designfrågor längre, jag har ingen sån blogg. Så nu har jag sagt det, inga designfrågor tack! För det är på tok för komplicerat för mig att svara på, skulle ta timmar. Tyvärr.

din vita klänning, köpt var? tusen tack.

Spanien tyvärr, visst är den underbar?!

du lite fet nu med

Jasså? Jag undrar hur du ser ut.. hm. /FETTOFANNY!

varför horar du ut ditt liv här?

Horar ut mitt liv, hm, jag vet inte riktigt om det är en korrekt mening men okejdå. Jag berättar om mitt liv här för att jag gillar att skriva ner det och folk gillar att läsa det. Dessutom är det ganska omoget att kommentera i Petters namn? Och försök inte med att "jag kanske heter petter, det finns flera som heter så" för att "petter björling" kommentarer var från samma ip och om du inte förståt med så umgås och pratar jag fortfarande med Petter och det är inte han? Herregud.

men vad är det jag ser Fanny, är det mer alkohol? alkoholist – JAVISST! ps. alkohol dödar 🙁

Kolla färgen, det är JOOOOKKK! <3

Hej!
tänkte fråga va dina föräldrar ska jobba som eller med när ni flyttar till sthlm:)?

Pappa ska jobba på sitt gamla företag och mamma är fortfarande osäkert 🙂

Vem är Dan?

Dan är min bubbis, baby och en av mina bästa vänner! =D

vart har du köpt en klänningen? 😀 (brun och vit)

Forever 21 🙂

hur orkar du göra bort dig så många gånger på en dag?

Det är ganska enkelt, jag är mig själv bara! hahahahahaha

kan du inte berätta vad du har för vardagssmink, vilket märke också? 🙂

du har den bästa bloggen ever!

Jag ska, snart! 🙂

vem är Calle?
Calle är min älskling, närmaste och bästa!

snygga fiskebyxor!
Tack! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • seriöst jag kan betala dig för att sluta blogga:P

  2009-04-02 21:40:55
  Svara
 • ja vi som vill veta! hur gjorde du får att reklamen kom till din blogg? 🙂 vill också men hittar inte..

  2009-04-02 18:32:40
  Svara
 • höhö fanny hon frågade inte någon designfråga utan hon frågade hur du hade gjort så du får pengar. tex vilken sida du använder för det etc 😉

  2009-04-02 18:17:22
  Svara
 • läppstiftet som du använde förra våren och i sommras som ser ut som foundation. Vilket märke? Vart är det köpt? Hur mycket kostar det? Och vilken nummer färg/ vad heter färgen. Skulle vara schyst om du svarade. 🙂

  =) 2009-04-02 16:26:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!