Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tidningen

Hej på er!

Jag gick upp för ungefär en timme sen och på den tiden har jag hunnit mycket. Tvingat i mig lite frukost, sytt och klippt. Ni ska få se resultatet snart. Men inte mår jag bättre inte, huvudet verkar ha dött eller nåt. Eller nej då hade det inte gjort så fruktansvärt ont, ja, fått en allvarlig sjukdom iallafall. Tror jag ska krypa ner i sängen och försöka sova lite mer eller kika på tv. Ska ringa mamma och be henne köpa andra Twilightboken på engelska också, så jag kan börja med det arbetet också. Blää nu börjar det göra ont i magen också! Jag HATAR att vara sjuk, bläbläblä. Nu går jag och lägger mig i sängen. Natti


Tidningen från igår, inte så nice bild! Hahaha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • jag tkr bilden var fin på dig! 🙂

    2009-03-31 12:38:13
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind