Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Släktsöndag

Hej på er!

Nu är vi färdigätna, herregud vad jag är mätt! Först var det middag på en grekresturang och jag åt en underbar spaghetti bolognese! Sedan, helt proppmätta så gick vi tillbaka hit och åt tårta och kaka. Så ojoj vad mätt jag är nu.

Ja jag är ju sjuk som dagt och känner mig inte det minsta bra, riktigt kasst faktiskt. Så jag får se om det blir någon bloggning när jag kommer hem eller om jag stupar rakt i säng. Nej, nu behövs det en sjukrunda igen. Snyta mig, dricka vatten för att stoppa hostan och ta en halstablett!

Vi får se när vi hörs nästa gång, love ya!


Här sitter jag nu!


Fika med kusiner

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • varför horar du ut ditt liv här?

    Petter B 2009-03-30 10:10:13
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind