Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Och så var det söndag, igen?!

Hej hej

Här har ni mig igen! Påklädd och klar för att åka hem till mormor och morfar och fira! Sjuk har jag blivit också usch säger jag bara! Ja iallafall, igår var det skojsiskoj! Det började med att vi var här och sen drog vi hem till Jimmy allihopa. Det var mycket trevligt och jag har träningsverk i magen av allt skratta, hujeda mig. Runt 3 var det bara jag och Lisa av tjejerna kvar så vi satte på oss våra skor och jackor och gick hem i natten! När vi väl kom hem hade Therese och Tina lagt sig och somnat men vi tog Jill med oss ner i köket och åt lite mackor, väl behövligt! Sedan låg jag och trängdes med Lisa och Tina i min säng hela natten, inte mycket sömn för mig! Och smsat och ringt i sömnen har jag också gjort.. Haha great. Haha, ja men så kan det gå! Så förlåt Calle (a) Hahhaa.

Nej nu ska jag städa lite inför visningen imorgon men jag tar med mig lillen till mormor och morfar så ska ni få roliga inlägg och massvis av snygga bilder från igår!

puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!
    tänkte fråga va dina föräldrar ska jobba som eller med när ni flyttar till sthlm:)?

    2009-03-29 15:31:41
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind