16 Mars 2009

Alltså herregud va ni är pinsamma.. Det gör nästan ont i mig, inte för att ni skriver så jävla taskiga kommentarer utan för att ungdomar kan vara så fruktansvärt dumma och använda sånna sjuka ord.. Herregud. Har ni inget vett alls i huvudet? Herregud vad glad jag är att jag slipper er. Och nej mina vänner, jag är varken psyiskt sjuk eller patetisk men tack! Ni tog mitt självförtroende till en helt ny nivå! 😉 Nu jävlar ska det bli FANNY!

Sen jag kom hem har jag iallafall ätit, två gånger, kollat på ett par one tree hill avsnitt och läst en tidning! Mycket skönt kan jag lova. Resten av kvällen ska jag nog ta mig ett bad och kika på en film! Jag vet inte hur det blir med skola imorrn, tror ärligt talat inte att jag orkar går. Ont innuti är svårare än en förkylning, och inte finns det någon speciellt bra medicin heller, det skulle ju vara mat då! Haha.

Så, vad hände för exakt ett år sedan? Jo, för exakt ett år sedan, 16 mars 2008 firade jag och Petter våran 1års dag. Haha, gud va tiden går. Jag har förändrats så sjukt mycket, speciellt som person. Den personen jag var då hade inte klarat av dehär kommentarerna, flytten, känslorna eller minnerna. Jag är så sjukt stolt över mig själv och den person jag blivit. 🙂

Nej hörrni, badet ropar! Guud va skönt! Hörs snart

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vi har förstått att du "har ett fantastiskt självförtroende" men du kan inte neka om att du faktiskt tar åt dig lite. Alla människor blir sårade av att höra såna saker oavsett självsäkerheten det är bara en fråga om man vågar erkänna det eller inte. bra blogg btw! (y)

    2009-03-16 20:47:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!