Slår hål på fredagen

Först har vi ju dehär med alla som dampar ut över att jag är "93a". Herregud, jag skämms. Ni säger att jag är "för liten" eftersom att jag är 93a, men herregud! Hur beter inte ni er då? Som några jävla dagisbarn? Och ni ska vara äldre och jag är ju för liten.. haha herregud. Innan ni tänker öppna käften och säga något om att jag är liten kan ni ju tänka innan på hur små ni själv egentligen är. Kommenterar "taskiga" kommentarer anonymt och försöker skylla på mig att ni inte kom in fast ni vet själva att det inte är sant? Herregud, ni är faktiskt pinsamma nu. Hade ni inte kommit in för att det var fullt hade jag självklart förstått att ni var arga och tyckte att det var vårat fel, men nu var det inte fallet! Tack för att jag är 93a, spelar ingen roll om vi är yngre. Mognare är vi iallafall! (Menar självklart inte alla 92or)

Och sen har vi ju den lilla "incidenten" som skedde som det kommit frågor om. För det första, nej jag slog inte Jocke. Det är bara någon sjukt lam ursäkt folk har för att det som hände skulle vara "mitt fel". Och nej, kan inte påstå att jag blev slagen.. snarare viftad på.. hhaha. Ni som följt bloggen länge vet att jag inte hänger ut folk på ett dåligt sätt i min blogg. Vad de än gjort och hur idiotiska de än är så skriver jag inte om det här, och verkligen inte om vem personen är. Det som hände i fredags var jävligt dåligt och helt sjukt och det värsta är väl hur mycket folk försöker vrida och vända på det för att få det att bli mitt fel. Men jag, folk som var där och mina vänner vet hur det gick till, och jag tänker inte sprida ut min version över stan som den andra. Vad gör det för nytta? Jag vet att jag inte gjorde fel, och det gör dem jag älskar och bryr mig om med. Så sak samma vad alla andra tror och tycker?

Sådär, hoppas ni kan vara tysta nu! Annars är era "mogna" kommentarer varmt välkommna.. vad ska ni hitta på nästa gång? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Som några redan har nämt, för de första: det var massa 92or som var på sbn förra året, klart man vill de bara för att man inte får;). för de andra: dom som inte kom in, orsaken var inte att de var fullt med 93or utan för att det var bråkigt och stökigt.slut

    2009-03-16 14:21:13
    Svara
  • hej jag är ett stort fan av din blogg och ser dig som en förebild men i fredags blev min bild av dig en annan, såg dig stå och slåss med en annan kvinna! jag ratar din blogg nu 🙁 ps. vi starka kvinnor måste hålla ihop!

    ledsen... 2009-03-16 10:52:45
    Svara
  • Antalet biljetter som har sålts är antalet personer som ska få plats. Alla med biljett hade alltså rätten att komma in och i det fallet spelar det ingen roll hur gammal man var, om man redan hade köpt!
    Hade det gjort skillnad om alla 93or varit av äldre åldrar? Hade ni andra kommit in då menar ni? Nonsens. Dom stängde portarna pga stök och tryck, och jag tror inte att det är dom av mindre åldrar som ligger bakom det.
    Tack för mig!!!!!111etttett

    2009-03-15 18:53:37
    Svara
  • har inte ni egna discon att gå på?
    det var ju faktiskt ni som var en del av problemet till att så många inte kom in. om ni inte hade varit där hade kanske fler, som också hade rätten till att komma in till skillnad från dig och dina vänner, kommit in. men hoppas att du hade en kul kväll. det måste ha varit roligt att känna sig lite bad och smyga in. busigtjej_93

    2009-03-15 18:09:50
    Svara
  • men nej…det är ju för i helvete för "gymnasieungdomar"!!! då ska inte nå jävla folk från högstadiet försöka ta sig in där…skit samma om det va "93ornas fel" eller inte huvudsaken är att ni inte ens ska vara där…VÄNTA ETT ÅR FÖRFAN!!!!

    2009-03-15 17:50:33
    Svara
  • det gäller ALLA åldrar 93, 94,92 ja alla

    2009-03-15 17:30:04
    Svara
  • jag håller med, och föresten, vad är det för mening med att hålla på att klanka ner på dig i anonyma kommentarer ? (jag kommenterar anonymt men). jag kan inte sätta ord på hur löjligt jag tycker det är att dom som är äldre ska klanka ner på dom yngre när dom stör sig på dom, för det finns ingen mening med det, det får bara dom äldre att framstå som omogna idioter. det är faktiskt sant. och det tror jag alla vet, jag kan iksom inte säga att jag har någon mening med att vara dum och irriterad på någon som är 1/2/3 år yngre för att det hjälper inte. det enda som händer är att man slösar massa tid. grejen är att det är mycket sånt i falun och det är så onööödigt ! aja, det var jag ville säga

    2009-03-15 17:28:45
    Svara
  • Nu fattar ja stockholm by night, vad det de du menar? I så fall var det kul, har tänkt gå på det men har alltid gjort andra saker.
    Varför stör sig alla på att du gick och hur kom du in jag menar var det inte legg kontroll eller så?
    :)<3

    nichole 2009-03-15 16:53:34 http://hiphopstreet.blogg.se/
    Svara
  • 93or borde inte vara där! Men det är ingenting man borde dampa sönder för trots att det lät ganska mycket kul…;)

    Ylva Fransson med två s 2009-03-15 16:16:18
    Svara
  • jag kan förstå att ingen vill ha 93:or elr 94:or på sbn, hade jag vart 92:a hade jag också vart galet irriterad, faktsikt. Men jag ska inte säga något egentligen, jag är 93:a, jag var som många andra på sbn i fredags, dock kom jag inte in, pga "kaoset" elr va man nu ska kalla det.

    Det är egentligen mer arrangörernas "fel" att så pass många yngre kommer in, säljarna skiter fullständigt i hur gammla dom som köper biljetter av dom är, bara dom får dom sålda så är dom ju nöjda å glada och vart var ålderskontrollen? Det fanns ingen, jävligt onödigt att ens sätta en åldersgräns då.

    Alla 92:or som klagar, tänk er själva, skulle inte ni försökt komma in på ett gymnasiedisco när ni gick i nian? Kanske inte alla av er, men jävligt många. Vi kan inte rå för att vi kommer in, vi kan inte rå för att arrangörerna släpper in oss "små". Klaga på dom förfan, det enda vi gjorde var att "försöka komma in på ett gymnasiedisco", precis som ni gjorde i nian.

    Puss!

    2009-03-15 15:39:20
    Svara
  • du har en poäng med det du säger, elr inte.

    2009-03-15 15:32:05
    Svara
  • det handlar inte om hur någon uppförde sig.. ingen ville ha 93or eller 94or där. det är inte meningen att ni ska vara där

    2009-03-15 15:21:25
    Svara
  • ibland undrar man om 93or är 92or och 92or är 95or.

    HANNA SAYS 2009-03-15 14:50:18 http://ingetskitsnack.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!