Min lördagskväll

Hej på er!

Nu har jag kikat på två avsnitt av one tree hill och vaknat till! Nu ska jag sätta igång med att städa upp i mitt rum för det är en ny visning idag. Fast idag är jag aspepp på flytten så det lär inte bli så stora problem! Jag låg och tänkte inatt och kom på att det är ju bara lite mer än en månad kvar tills vi får huset! Helt sjukt är det men fruktansvärt skönt måste jag säga. Jag längtar verkligen här ifrån just nu, men herregud vad jag kommer sakna mitt Falun ändå!

Igår gick vi hem till Johanna iallafall och såg på melodifestivalen och usch sverige för de bidrag som vann! Sedan slöade vi lite innan jag, jill och tina gick hem till Jakob! Han bjöd oss på te och mjölk och så satt vi där och umgicks till alla somnade, hahah. Så runt 4 vaknade jag till och ställde mig upp och gapade åt dem att det var dags att gå hem och Tina var som vanligt omöjlig att väcka och när jag väl fick liv i henne genom att slå henne med sin egen hand i ansiktet så vaknade hon till men ville inte alls gå så jag och Jill drog tillslut och hon stannade kvar och sov där. Jill hade hela tiden väldigt brottom att gå och lämna henne där medans jag försökte se om hon hade ändrat sig, sen precis när vi kommit utanför dörren ler hon stort och säger "mer plats åt oss i sängen", hahaha Jill asså..

Nej nu ska jag plocka lite, här kommer lite bilder!




Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • jag undrar vart den där pricka dräkten är köpt?? Skulle gärna vilja ha en sån?
    Söt tjej som hade den på sig btw,
    bra blogg!puss

    jag vill ha 2009-03-17 17:44:53
    Svara
  • hhahaha älskar terran och jossiA's miner!!!!

    2009-03-15 14:30:25
    Svara
  • är det sannt att du slog jocke? och att det var därför du hamnade i ett "slagsmål"? Jag såg det och den andra tjejen verkade ju helt störd.. go din blogg!

    hej 2009-03-15 14:09:35
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!