Äntligen hemma!

Heej, äntligen hemma!

Gud vilken lång dag, men den har verkligen gått hur fort som helst! Slutade 10 över 4 och då hade jag en 40 mins kvarsittning efter min försening här om dagen. Men den tiden satt jag och tryckte in helt sjuka grejer i samuels huvud för att han skulle komma ihåg förkortningarna på grundämnerna! Så här löd den absolut finaste: Kisel Kisel – Kissa – Skönt – Ja – Si! Det tycker jag var väldigt fyndigt och fint! Men han kom ju ihåg det för att det var så fruktansvärt fult tillslut iallafall 😉

Idag har vart en bra dag, men ändå fruktansvärt dålig. Känner mig rätt nere och irriterad fast jag tror att det mest var pga provet och allas tjat på ditt och datt men nu ska jag ta det lungt idag och bara plugga in dedär jävla grundämnerna och förkortningarna. Det är ändå rätt skönt, bara sitta och trycka in det i skallen tills man kan det.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag lägger inte upp en outfit när det är kläder jag redan lagt upp eller om jag absolut inte känner för det eller inte hinner ta en bild eller liknande. Det är ju onödigt att visa något jag redan lagt upp, eller hur? 😉 Fast idag kommer faktiskt en outfit, ska ta och fota den nu! Så vi hörs snart..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!