I mediasalen

Hej på er!

Nu sitter jag i mediasalen med Jill och Tina och ska öva på världens länder men denhär datorn verkar inte vilja hitta programet åt mig så jag gav helt enkelt upp och satte mig och gick in på bloggen istället. Hoppas att ni har det bra, det har jag men idag är jag en riktig elaking och alltså inte att leka med. Allmänt grinig och skulle kunna slå till någon när som helst så det är inte speciellt roligt att ha en konversation med mig idag. Det är som pms utan pms. BitchFanny i farten, jaja. Jag antar att jag mest är uppstressad över provet imorgon och så finns det ju några personer här i denhär stan som bara driver mig till vansinne. Herregud vad jag längtar till flytten.

När jag kommer hem kommer Thomas och hjälper mig med min matte så jag hoppas att jag kommer vara väl förberedd imorrn. Därför skriver jag nog inte direkt när jag kommer hem men sen! Önskemål på inlägg tas fortfarande emot.. hjälp behövs. Men nej nu ska jag försöka hitta dedär j..vla programmet..

Vi hör sen, pussisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • jag gillar din blogg grymt mycket och den är verkligen jätte bra! 🙂
    det "läppstiftet" som du har som ser ut som typ foundation vart har du köpt det? vilket märke? och vilken nummer färg? ur mycket kostar det? =)

    (: 2009-03-05 16:02:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!