Frågor & Svar

hur gammal är dina syskon eller ditt syskon? 🙂
Jonatan är 13 🙂

Hur långt har du till jobbet då?
Haha, oj vilken fråga? tar väl 10 min att gå kanske.

Hejsan. Jag hann inte skriva någon fråga /: Men jag skulle vilja ha svar på hur man lägger in videosar på sin blogg? och hur man kan ta ett klipp från youtube och lägga in på sin blogg. Och så var det där med att få en fin pres högst upp. Hur gör man? Och hur lägger man in den, snälla svara. Kanske är lite blond men jag har nyss skaffat! Kramisar, gillar din blogg.
Samma tips som alltid, designadinblogg (:

haha, du sa att man kunde fråga dig personliga saker men ändå svarar du inte på det !

Jag svarade på väldigt mycket personligt för jag förstod varför folk undrade. Men sedan var det en fråga, och jag kunde inte på något sätt förstå varför någon skulle behöva veta hur gammal jag var när jag fick min första mens så därför lär jag bli helt enkelt 😉

vrf säger folk att du är bortskämd, bitchig, fjortis, player och allt dedära? Äru de?
Haha, nej det är jag inte. Herregud, nu får vi ta det ett i taget här.. Bortskämd tror väl folk pga huset. Men det är verkligen inte så, när man säger att någon är bortskämd så menas det oftast med att man får allt man pekar på tillexempel och att föräldrarna köper allt till en, men så är det ju knappast här eftersom att jag jobbar. Eller hur? Bitchig, jani folk kopplar ofta ihop bra självförtroende med att man är bitchig så det är väl det. Fast jag kan erkänna att jag kan säga rätt bitchiga saker ibland.. hahahha. Fjortis, jag var fjortig förut, jag erkänneeeeeer haha. Player, haha mjae, beror väl helt på hur man ser det. Hoppas du är nöjd med svaren, jag nekar alltså de mesta. Folk säger mycket, oftast utifrån avundsjuka eller att de tycker så pass dåligt om dig själva så de måste trycka ner någon annan.

hejsan jag gillar värkligen din blogg.
riktigt fina bilder oxå.
men vad har du för kamera alltså villket märke,vad den kostar? 🙂
pussar
Till bloggen använder jag 2 kameror. Min systemkamera till lite "seriösare" bilder och vardagsbilder har jag min lilla rosa digitalkamera. Systemkameran är en Nikon och digitalkameran Sony. Mer vet jag inte! Hahha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!