Hissa & Dissa

Sommar
Hur underbar är inte sommaren? Med värmen, friheten och glädjen. Man kan göra vad man vill och man behöver inte mer än en bikini på sig för att gå ut. Man är brun, blond och snygg och man behöver inte smink eller massa hårprodukter för att känna sig "wow". Det finns bara tre ord, Jag älskar sommaren.

Lov
Inte bara just sommarlovet utan smålov, som höstlov och påsklov. Man uppskattar tiden mycket mer då om man har en lång ledig vecka till skillnad från på sommaren då veckorna bara rinner iväg och man vänjer sig. Det är något att se fram emot och en vecka att verkligen bara vila ifrån allt.

Kate Hudson
Hur härlig är hon inte? Jag vet inte en enda film hon är med i som inte är bra. Hon är så fruktansvärt söt och rolig så det är helt sjukt. Ser jag en film med henne hyr jag den direkt! Hon är grym!


Seven pounds
Ni vet, den nya filmen med jätte bra kritik. Jag såg den på bio på lovet och nej, verkligen ingen höjdare. Den sög rent utsagt. Vi satt och pratade om helt andra grejer istället, och det gör man inte på en bio om den inte är riktigt dålig.

Snö
Nog älskar jag första snön och runt julen men nu, kom igen, vad ska vi ha den till? Den är ju bara ivägen när man ska göra allt! Blöt och jobbig att gå i. Efter nyår borde den försvinna, hejdå snön?

Fel matchning av kläder
Dehär kan låta väldigt bitchigt men herregud, jag stör ihjäl mig! Visst är fel matchning olika i allas ögon och det finns säkert någon som tycker att jag matchar mina kläder helt galet men när jag ser någon som jag tycker gjort det, blir jag så otroligt störd! Jag vill bara gå fram och sätta ett skynke eller något över personen så jag kan tänka på någonting annat! Hahahha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • asså, blond, dum eller bara jävligt konstig är du fanny… sevenpounds is the shit! <3 MALACKA 😉

    jesper ståhl 2009-03-03 20:58:03
    Svara
  • Seven Pounds är inte alls dålig om man förstår den.

    2009-03-02 22:18:52
    Svara
  • FANNY! NEJ!
    SNÖ ÄR NOG DET BÄSTA SOM FINNS PÅ JORDEN HUR FAN KAN DU TYCKA SÅ ?

    Eric 2009-03-02 21:29:22
    Svara
  • Hur långt har du till jobbet då?

    careface 2009-03-02 20:58:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!