Hemma från skolan

Hejhej!

Nu är jag hemma från skolan efter en dag som gått väldigt snabbt! Hur skönt som helst. Nu kommer snart Jocke så ska jag umgås med honom i någon timme, och sedan blir det pluggplugg. Jag tror det ska gå hur bra som helst för på mattelektionen idag kändes det som att jag förstod allting. Ja iallafall, och senare runt halv 8 ska jag nog träna med Jill om ingenting kommer ivägen.

Fick reda på att jag ska till tandläkaren på onsdag, usch! Jag har alldrig haft ett hål i hela mitt liv och dem har aldrig varnat med något utan bara berömmt mig för hur bra jag sköter tänderna (fast jag slarvar hur mycket som helst) men ändå är jag lite smårädd för dem och gillar inte alls att gå dit. Antar att jag tycker att det är allmänt obehagligt när folk sitter och petar i ens mun.. Ja, jag vet iallafall en som ska köra stenhårt på tandtråd till tvn dehär sista två dagarna! Hahaha. Det är ganska typiskt, man håller bara på med sådant veckan innan man ska till tandläkaren, och det gör ju egentligen ingen skillnad. Samma sak som att man borstar mycket nogrannare då, fast man vet att 3-4 gånger inte spelar någon roll. Haha, vi är rätt konstiga vi människor alltså.

Nej nu ska jag trycka i mig en frukt eller någonting fast jag egentligen inte är hungrig, var jätte god mat i skolan idag! Men ändå, det är gott! (a) hahahha. Men vi hörs om ett tag

pusssssssssss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!