Jobba

Hej och godmorgon på er!

Här bestämmdes det hastigt och lustigt att jag skulle jobba två timmar över lunchen idag så här sitter jag och trycker i mig frukost i mina jobbarkläder och är förutom frukosten klar. Ja, igår så satte ju jag och glassen oss i sängen och kikade på one tree hill och självklart fastnar jag som jag alltid gör framför den serien så det tog ett par timmar och en popcornpåse för mig att slita mig, men tillslut gick det och då somnade jag bums.

Nej nu är det dags för mig att sätta på mig strumpor och borsta tänderna, men vi hörs direkt när jag kommer hem villket blir en stund efter två. Ha det bra tills dess!

F

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!