Rosa läppar

Nej, när jag sminkade mig imorse kom jag på att jag måste lära mig att tycka om smink på läpparna. Det är så fruktansvärt tråkigt med vanliga hela hela tiden dag ut och dag in så jag exprimenterade lite och fick fram en jätte fin färg som håller. Det var runt 4 timmar sedan nu och det sitter fortfarande lika bra fast jag både ätit och varit ute. Så jag får väll se hur länge till det håller men hitills hur bra som helst!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Fanny!
  Jag har ett litet tips!
  När du har på läppglans och läppstift, ha inte så mycket, och va noga med att de inte är utanför dina ''läppkanter'' 🙂
  Bara ett litet tips. Hoppas inte att du tar illa upp! 😛
  Jag brukar läsa din blogg ofta, den är bra och du är super duktig!
  / Sanna. @ those bilddagboken

  Sanna Björkman 2009-03-01 18:51:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!