Ni & Jag föralltid! <3

Hej!

Det var ju faktiskt en hel del som hände här i Falun ikväll, men jag orkar seriöst inte! Så har tackat nej överallt och sitter nu här och funderar över hur jag ska döda denhär kvällen. Behöver verkligen plugga, men det känns bara allt för hemskt att sitta hemma en fredagskväll och plugga! Hahaha. Plus att jag är så trött så jag lär inte kunna koncentrera mig ändå!

Så för min del så blir det nog något onyttigt, ben&jerrys? och så vill jag se på Vit Oleander men den vågar jag inte se på ensam så det blir nog någon One Tree Hill avsnitt istället. Har ju redan kikat klart på Gossip Girl boxen, så nu är det bara att vänta på nästa!

Dehär får nog bli ett godnatt då jag tänker stänga av datorn nu och tvätta av sminket för att vara färgig för läggning när jag börjar tröttna på tvn, men vi hörs självklert imorgon!

Puss   / F

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!