Frukost med tvillingarna

Godmorgon!

Jag somnade ganska bums igår, så nu är jag uppe och mitt vanliga pigga jag igen!

Ja och så drog man ner och åt frukost utan att skriva klart inlägget? Ja det gjorde man också. Nu håller tvillingarna på att göra sig iordning för dom ska snart till borlänge och själv så ska jag hoppa in i duschen och lägga på lite smink innan jag ska ner till stan och fota! Det har ju inte blivit av pga försovningar och annat hit och dit men nu ska det fixas. Idag är det fredag, det betyder att lovet är slut och helgen börjar! Gud vad fort lovet har gått! Fast jag känner att jag verkligen utnyttjat det och haft kul hela tiden så det går ingen nöd på mig!

Nej nu ska jag väll sätta fart som vanligt, så jag hinner slappa mig här hemma lite innan jag drar. Puss på er!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!