Den tråkiga sortens övertrött

Hellujsan!

Herregud, nu känns det att jag sov lite för få timmar inatt! Somnade i soffan framför tvn nyss, i Tinis knä! Hon älskar mig. Vi har vart och löpt godis och ätit tacos i 2 timmar vilket gick liiite över styr! Jag har ingen som helst fantasi just nu och har ingen aning om vad jag ska skriva. Tror att det är dehär som kallas övertrötthet fast inte den roliga sorten! Jaja, bara man är utvilad imorgon då det är helg igen så är det ingen som helst fara! Nu ska jag sätta mig i sängen och försöka hitta ett roligt samtalsämne för att lugna ner dem här små flickorna! Haha. Men godnatt på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!