Städa för visningen

Hejhej!

Redan 8 imorse vaknade vi, ganska surt. Men men, så kan det vara. Vi gick ändå inte upp ur sängen förän 11 då det var frukost! Mums och herregud vad hungrig jag var då! Så nu har Anna gått och det är storstädning här i huset kan jag lova. 3 är tydligen visningen så då måste jag ut ur huset. Jag vill inte! Men men, det är väl sådant som måste göras!

Igår klockan 3 innan jag la mig ringde jag Jesper också, och så kom jag på att han inte hade lov och frågade vad han gjorde uppe så sent, och då svarar han att han gått upp då för att ta en buss till skolan?! Ett dygn är inte så långt egentligen. Eller man tänker iallafall så när man går och lägger sig när någon annan går upp!

Nu skriker mamma att jag ska bädda min säng, som att det tar 2 timmar? Jaja, antar att jag måste sätta fart. Ska tjata ut Ylvis på en promenix med mig också hade jag tänkt eftersom att jag inte får vara hemma.

Jag vet inte när vi hörs igen men det blir idag iallafall!

pusss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!