Jag älskar lov

Heeej!

Nu har jag vart hemma en liten stund men jag och Jonatan och spelat och sjungt lite! Min och Ylvas promenad blev jobbig då det var snö ÖVERALLT så vi gick och mötte upp Jonatan och gick ner till stan istället. Så lärde vi oss hur man delar en kycklingsallad på 3. Det var mycket intressant kan jag lova! Hahha, herregud. Och så när vi satt där uppe på Pralin såg vi när folk snattade, två gånger! Helt sjukt dedär egentligen, skaffa er ett jobb och köp grejerna för guds skull.

Ja iallafall, snart kommer Ylva hit igen så ska vi laga tacos och senare kommer Jill och Tina också! Sedan är resten av kvällen lite osäker men med dem tjejerna kan det ju inte precis bli fel! Och när man talar om trollen, nu kom Ylva inklampandes! Så nu ska jag vara social men vi hörs!

love yooou

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!