Lite försent, Fanny?

Heluja!

Och gissa vem som vaknade nyss? Great Fanny. Där rök min välplanerade dag. Hade ju tänkt gå upp 8 då, men nej självklart vaknar man ett halvt dygn senare! Jaja, man får göra det bästa av situationen. Jag förstår bara inte vad det är för fel på mig, jag kan verkligen sova huuur länge som helst. Det finns inget stopp. Jag måste verkligen ställa veckarklockan varje dag, jag som trodde jag kunde sluta med det nu efter att ha gjort det i ett års tid sedan jag råkade sova till 6 på kvällen en gång och fick fullständig panik för att hela dagen var borta, hahha.

Så idag stannar jag hemma, och tar hand om allt det jag missade alla timmar jag sov. Verkligen hinna klart med garderoben, rummet och badrummet. Ska sätta på musik och kläder och verkligen bli klar nu! Så trött på när jag skjuter upp på sånnahär städ grejer. Ska försöka hinna plugga också utifall jag skulle känna för det. Lite sånnt måste ju göras också fastän det är lov, annars får man ett helvete när man börjar skolan igen.

Nej nu ska jag börja var det tänkt, men vi hörs snart! För idag ska jag faktiskt ingenstans, på riktigt! Haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!