Tisdag

Hej och godmorgon!

Jag klev upp för en timme sedan och sedan dess har jag ätit frukost och kikat igenom nya H&M katalogen! Hittade en huuur fin bikini som helst som jag bara måste ha till i sommar! Grön och rosa var den, super fräsht! Nu ska jag sätta på mig lite kläder då jag kommit underfund med att om jag har slapp kläder på mig, så blir jag aoutomatiskt slappare! Så nu ska jag sätta på mig ett par gamla jeans och något linne och sätta igång med att göra klart garderoben och sedan även fixa i badrummet. Har ju så sjukt många gamla flaskor och brukar som är halvtomma med krämer m m.

Ja, vad sker mer idag? Jag tror att detta kan ta sin lilla tid. Sedan ska jag sätta mig och designa min kalender och så får vi se vad som händer. Det är tisdag idag, andra dagen på lovet. Varför slösar jag alltid bort loven med att oroa mig för att dom ska ta slut?! Hahah, så typiskt mig. Jag tror att det kan vara så att när jag kommer tillbaka är det 6 veckor till påsklov, och efter det 6 veckor till sommarlov och sedan är flytten här. Det är nära nu ju! Nej, jag skulle kunna sitta här och skriva hela dagen bara för att slippa städa men nu ska jag bete mig vuxet och vara ansvarstagande och ta tag i skiten!

Vi hörs snart, för jag ska ingenstans?

pusssssss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!