Kina-lunch

Nej ni, jag for iväg ändå!

Ner på stan och åt kina-lunch med mamma och pappa! Mums säger jag bara, var länge sen! Sedan skulle pappa in på jobbet och göra något så jag och mamma skulle köpa lite grejer på apoteket och gick förbi Indiska, och vi två vet ni, ja vi kom inte där ifrån tomhänta med andra ord. Mamma köpte massa kuddar och jag en och ett par hängselshorts till sommaren! Hur söta som helst så nu bara lääängtar jag till att det ska bli varmt ute så jag får sätta på mig dem! Det kommer bli lite problem i år med att min garderob på brunskär är så liten kan jag lova.. Haha. Men det löser sig alltid! Ska lägga upp bilder på det alldeles strax (=

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!