Imorgon börjar lovet!

Hemma!

Det var väldigt skönt att komma ut måste jag säga! Man vaknade liksom upp ur den "hemmasegatrötttransen" jag vart inne i idag. Vi gick en sväng runt kålgårn och sedan runt lite innan det blev dags för hejdå då Jonatan ringt och frågat efter sudd! Hahaha.

Haha jag och Tina satt och töntade oss i wabcamerorna och helt plötsligt dyker Jill upp i my long lost love, UCLA tröjan! Då blev det förhör på Tina! Men hon hade tydligen lyckats på med sig den hem. Haha, men vi snackar förvånad Fanny när den dyker upp där! Haha, jaja nu vet jag ju vart den håller hus iallafall!

Nu blir det faktiskt nedstängning av datorn för min del, jag ska lägga mig i sängen med mitt godis och vatten faktiskt och kika på Gossip Girl! Mys mys! Nej nu ska jag lägga upp hårinläggen sedan blir det godnatt bloggen! Pusss


– Den här fina bilden tog Bubbis på mig igår! Måste säga att det ser fruktansvärt skönt ut…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • 🙂

    D 2009-02-23 10:22:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!