Super Najs Meloner

Heeeeej!

Förlåt att jag inte skrev igår men som ni såg i Anna och Dans fina gästbloggning så sov jag lite från och till. Det började med att vi gick ner på stan och mötte upp pojkarna och gick och köpte godis. Sedan gick vi hem till mig och kollade på playhouse disney ett tag innan vi satte på Titanic. Sedan blev jag trött i mitten av filmen så jag gick och la mig och "vilade" i mitt rum och somnade. Vaknade en timme senare av att Dan och Anna sminkade mig, det var mycket tjusigt kan jag lova. Sedan låg jag kvar och var social innan jag blev på tok för trött. Och killarna vägrade gå och Anna var pigg och då, sjuk och trött som jag var, gick jag och sminkade av mig, satte på mig pyamas och la mig i sängen och fast än jag hade 4 godiskastande och sminkande personer runtspringandes i rummet så lyckades jag somna? Och vaknade inte förän 11 imorse och då låg Anna och sussade så sött bredvid mig. Sedan vaknade hon med och jag säger bara tack och lov att jag la mig för det hade tagit ytterligare 3 timmar för killarna att ta sig hem, hahaha. Så nu är jag pigg och glad till skillnad från alla andra och jag tycker att det var lite småtråkigt att dom inte sov på mitt golv för då hade jag kunnat jävlas med dem när dom var trötta och jag mitt vanliga pigga dryga jag =D haha. Får nöja mig med Anna.

Ja, idag ska jag städa och börja planera lite inför flytten. Kika på måtten i rummet och så. Dessutom är det ju visning i veckan och då ska det vara strålande fint! Så lär väll ta tag i garderob nummer 2 också.. som jag inte besökt på ett år! Haha. Jaja, här får ni lite snygga bilder från igår..


– Älskling! <3


– "Hejdå bloggningen

– Du är bäst!


– Rosa jeans!


– Super najs meloner!


– Sociala Fanny!


– William, och man kan ju fråga sig varför han håller för håret och vad det finns rester av på munnen!? 😮


– Haha, nej här sover jag faktiskt inte, bara undviker kameran och misslyckas. Måste säga att det är en mycket tjusig sminkning och lägg märke till Dans "Bubbi" i pannan!


– Sedan när jag var färdigmålad, försökte dem på sig själva..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haha, fiint… men ja är trött nu

    anna 2009-02-22 18:52:52
    Svara
  • Helt sjuuukt va bra jag var 😀

    Bubbis 2009-02-22 14:46:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!