Min freeedagskväll

Godmorgon!

Nu ligger jag och Tina här i sängen och slappar oss. Vi har ätit frukost i 7 timmar kändes det som och legat och pratat om saker och ting så nu tyckte jag att det var dags för mig att berätta för mina söta läsare att jag lever! Nog med att min mage inte mår något vidare och höll mig vaken nästan hela natten men med medecin löser sig allt så nu är jag fiiine.

Nu tänkte jag dela med mig av lite snygga bilder från gårdagen så ni har något snyggt att kika på. Den spenderades alltså med flickorna och dan (stackarn) hemma hos Jossi! Lukas och Fredrik kom även förbi ett tag. Och här kommer en del bilder, vissa är för snygga helt enkelt..


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vet dina föräldrar om att du dricker sprit?
    och varför gör du ens det?

    en person 2009-02-22 09:53:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!