Middag hos Anni ikväll!

Helllllo

Nu sitter jag här vid stora klumpdatorn igen och det är skööönt. Va stort allt är! Hahaha. Jag ska nog ta mig en dusch snart, känner mig fruktansvärt äcklig och ikväll ska jag och familjen hem till annsipanns på middag så kvällen spenderas med den skönheten och kanske fleeeer. Usch vad jag känner mig efter och äckliiggg. Jag och Tina har legat 4 låånga timmar i streck i sängen! Då är det illa, haha. Men nu åkte hon nyss och jag ska öppna fönstret och ta mig en dusch och hoppas på att jag blir sådär riktigt pigg och med smink, fixat hår och kläder brukar det alltid bli bättre! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • brukar du platta håret??=)

    2009-02-22 17:10:05
    Svara
  • Bubbi 😀

    Bubbis 2009-02-21 19:40:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!