Det bara blir!

Hej!

Det blev väldigt brottom men nu är jag hemma hos Anna iallafall och vi har just ätit! Pizza blev det, mums! Jag tror vi ska iväg typ, nu? Till Bubbis (Dan) Martin och William! Så får vi se vad denna kväll har att bjuda på men när det är Fanny och Anna kan det bara inte bli fel! Nu ska jag lägga upp outfiten för denna kväll också som kommer få mycket tankar runt sig.. hahaha. Men vi hörs senare ikväll! Och precis som igår, har jag ingen aning om när det är!

pusssss


A – Fanny, vad har du gjort med håret för att få det sådär?
F – Inget? Jag kom nyss ut ur duschen.
A – Asså, allt på dig bara blir!

Haha, gumman då! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!