Måste inför sommaren 2009

Hejhej!

Nu är jag hemma från skolan och jag är på världens bästa humör för nu är det äntligen lov och herregud vad jag ska försöka utnyttja det till max! Gud vad skönt det ska bli. Så var det pankakor i skolan idag också, och vem kan vara på dåligt humör då liksom? Nej precis! Nu ska jag sätta igång lillen som förövrigt var på sin första dag i skolan idag! Haha. Ja, sätta på den och skicka iväg mitt so och engelska arbete. Sedan ska det duschas och latas ett par timmar innan jag ska träffa söbflickorna ikväll! Så får vi se vad vi hittar på. Mat iallafall!

Måste inför sommaren 2009:

– Nya fotlänkar och armband
– Blondare hår
– Nya solglasögon
– Fixa förbrännan under våren
– Sommarskor!
– Nya ringar
– Nya härliga pastellfärgade sommarklänningar! (fast jag inte behöver en enda, det är ju årets lycka!)
– Maaasssaaa pengar!
– Mer ork att raka benen? Hahahah.

– Det finns ingen bild som får mig till mer sommarkänslor än denhär! Kolla bara ljuset, klänningen, benen, det gröna bakom och skärgåååååårrrrrnnnn! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!