Klassiskt godnatt

Nuså, klar och ligger i sängen redo att sova.

Dehär har vart en snurrig kväll kan jag lova men jag ligger ju här oskadd, på utsidan iaf! Och min söta kisse har lagt sig här halft över tangentbordet så jag har lite små problem med att skriva men visst går det allt! Alla är ju sjuka som sagt, var bara jag, lisa och tina idag! Både magsjuka och feber är det överallt. Jag har ont i huvudet nu, så kanske även Fanny håller på att insjukna? Det vorde ju hemskt nu innan lovet så vi får hoppas på att det bara är inbillning! Nej, nu är det sovdags! pusss

Och så måste jag bara säga att jag har världens underbaraste vänner! Och Dan är bäst näst efter mig! pusshej

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!