Hemma från kort skoldag!

Heeeej!

Ni får ursäkta mig för igår, men nu fortsätter jag och mina coola läsare på egen hand! =D

Idag hade vi bara slöjd och bild och en föreläsning och sedan fick vi gå hem. Men då var alla så fruktansvärt trötta och jag frös så jag kände inte alls för att gå ut i kylan för att komma hem. Men tillslut gick jag iallafall hem och Calle ringde. Så nu sitter jag här, happy as always! Ska snart kila ner till köket och skriva klart engelskan en gång för alla! Sedan är det städning idag igen, förvånade? haha. Så får vi se vad jag mer hittar på för skoj!

Vi är så sjukt få i skolan denhär veckan! Vi har vart typ halva hela veckan.. Det är lite småtråkigt att folk är borta hela tiden för man blir ju begränsad men ändå väldigt lungt och skönt! Nej nu är jag hungrig, som alltid, så jag ska ner och plugga och bre en macka! Men ni får ha det så bra så länge, så hörs vi snart (:

Och förresten, jag hoppas att ni vet att jag får era ip nummer när ni kommenterar. Så även om ni skriver i "anonym" så är ni långt från anonym. Tänkte bara göra det klart innan nästa skämmer ut sig! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!