Gästbloggning :D

Hej Hej 🙂

Dan Helin heter jag och detta är min första gästbloggning i hela mitt liv! De ni,, vad ska man ta upp då? Det äre ingen som vet då blogg är något personligt, och eftersom att jag inte är Fanny Staaf så går det kanske inte sååå bra. Fanny som förövrigt är en toppentjej, så alla ni som håller på och klankar ner på henne och bloggen kan jag till er bara säga; Ge er vafan, så jävla patetiskt! Kolla dig själv i spegeln och du kommer önska att du aldrig vore född! Fast utsätta en spegel för något sånt de vetifan om den förtjänar… Fuck off and die!

Sommar då, fan va man längtar efter sommaren! Tänk dig att ta cykelN och köra några timmar i solskenet, eller att bara sitta i det gröna gräset och chilla. Är inte det livet? Fast Fanny ska väl ha nå att stoppa i munnen också, tycker hon äter konstant! Helt sjukt att en så liiiiten kan få i sig så mycket mat, elelr ja, mat och mat, kanske de heter godis? 😉

Jag vet inte om det finns så mycket mer att säga för idag?… Jag gjorde ett konstverk i skolan idag som man borde kunna ta 15 000 för, rakt av sådär (enligt mig då). Jag ska ut med Martin och springa lite om ett tag, blir kanske Varpan igen.. De äre ingen som vet, men nice blire! Synd att det inte är sommar bara.

Nej men jag får väl tacka för mig, och passa på önska alla läsare ett riktigt kul och fartfyllt sportlov!

KYSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Japp älskad av alla 😉

  Kom ihåg att kika in på videoblaag :D:D:D: nu hojhojhoj,, sen kan ni ut och ta en runda på cykeln, de piggar alltid upp och rensar tankarna lite!

  Vissa av er verkar behöva de 😉

  KYSS

  D 2009-02-19 21:02:46
  Svara
 • Lilla Dan ponken då ;D!

  Http://videoblaag.blogspot.com
  WhopWhooop! Bara för att ^^!

  Noogie 2009-02-19 20:55:33
  Svara
 • HAHA 🙂 det verkar som om dan är lika älskad bloggare som fanny! men cyklingen… nja nej tack,

  pusskram

  Anna 2009-02-19 20:28:33
  Svara
 • haha 😀 vikken idiot:P vad vill du få sagt pappa språkpolis? kanske vill ha en golvmopp uppkörd någon stans? :)sitta å säga att jag ska gå och dö, nej jag säger då de…

  D 2009-02-19 19:33:15
  Svara
 • Haha, Dan måste helt klart återuppta sin bloggkarriär =)

  Martin Eriksson 2009-02-19 19:30:26
  Svara
 • fuck OFF and die. heter det.

  pappa språkpolis 2009-02-19 18:32:28
  Svara
 • Gulligt gubben…

  Patrik Stenberg 2009-02-19 16:57:22 http://patrikstenberg.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!