Onsdag: Bock!

Hej hej!

Nu sitter jag i soffan och kollar på Gilmore Girls och ska precis börja plugga engelska. hade tänkt skriva klart artikelgrejen idag. Det känns lite surt eftersom att jag redan gjort den en gång men det blocket som den var i är borta. Duktigt Fanny. Ja så det ska jag göra, och sedan installera det mobila bredbandet på den här datorn och om jag hinner plocka iordning i mitt badrum. Jag har så fruktansvärt mycket krämer och grejer som jag inte använder som bara står där och dammar så det kan behövas lite rensning! Sedan blir det väll gossip girl ikväll! Förvånade? Haha nej men jag har fastnat helt igen!

Nu är onsdagen klar! Hemska onsdagen.. Och en dag närmare lovet! Bara två dagar kvar i skolan innan nu. Lovet kommer bli riktigt skönt. Bara vara hemma och göra massa roliga och nyttiga grejer, få massa gjort! Nej nu ska jag sätta fart med pluggandet! pusssss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ofta du också tappat bort blocket du skrivit artikeln på engelskan i :O shiiit fan va läskigt :S

    D 2009-02-18 17:40:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!