Jordgubbskräm idag!

Godmorgon på er!

Här sitter jag i soffan och äter jordgubbskräm! Mumsimums. Dehär med att lägga sig tidigt kanske inte är så dumt ändå för jag kommer upp i sån tid på morgonen att jag hinner göra mycket annat skoj jag inte en hunnit tänka på förut! Som dehär "godmorgon inlägget" tillexempel! 🙂

Idag är det onsdag och jag hatar onsdagar! Går till 10 över 4 så det är inte något vidare alls kan jag lova. Fast det är egentligen rätt skönt schema. Först framtidspiloterna hela förmiddagen, spanska, matte/svenska, drama och musik. Men nej, det sena slutet förstör allt! Fast jag ska väll överleva det med. Nästa vecka är det ju lov, och det kommer bli superskönt! Gud vad jag ska sova och få grejer gjort då. Nästan alla mina kompisar ska bort hela lovet så som sagt, jag kommer få väldigt mycket gjort. och dehär svider lite att skriva men antagligen komma igång med början på packningen..

Nej nu måste jag sätta fart för annars kommer jag försent fast jag var uppe i tid! Puss så hörs vi sen när jag kommer hem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!