Blondinbella?

Nej nu tar vi upp det här för jag börjar lessna rejält. Wannabee blondinbella? Jo det har blivit en grej att alla blonda tjejer som bloggar om kläder och sitt liv är wannabee blondinbella. Men har ni tänkt på att det faktiskt inte hon som kommit på att man kan blogga? Det är inte hon som kommit på videobloggning? Och angäende kläder, som skjortan jag köpte, när du hittar en damskjorta som sitter löst, meddela mig! Tills dess, tänker jag köpa herrskjortor.

Och när det gäller skolor, herregud. Jensen har hur många elever som helst men nu mera får man inte gå där utan att vara wannabee blondinbella? Jag kan berätta hur det gick till med det valet om ni vill. Jo. När det bestämts att jag skulle flytta (långt innan ni fick reda på det) så hade jag pratat med min studievägledare om att jag inte hade någon koll på skolorna i stockholm. Så hon bad en studievägledare från stockholm ringa och prata med mig. Jag förklarade för henne vad jag ville ha för slags skola, vilket arbetssätt och vilka ämnen jag ville ha. Efter ett tag sa hon "Jensen gymnasium skulle vara helt perfekt för dig". Jag hade inte haft en tanke på det innan. Sedan hade jag även Kunskapsgymnasiet (andrahands val) och cybergymnasiet som alternativ. Så var det dagt för valet och jag och min studievägledare kollade upp alla tre skolor och vi var överens om att Jensen verkade helt klart bäst. Så ursäkta mig om det stör er så fruktansvärt mycket att jag vill gå på en bra skola bara för att blondinbella råkar gå där.

Det som stör mig mest är att ni tror ni kan komma hit och ha något att säga till om när ni inte ens läser bloggen. För hade ni gjort det hade ni sett det jag skrivit om mina åsikter om blondinbella och ni hade vetat att jag inte är ett speciellt stort fan av henne. Det ni inte verkar förstå är att jag är jag. Jag vill inte vara någon annan förutom mig själv.

Och dehär med att Klas rankade sämsta bloggen i Falun. Vad är det för jävla grej? Tänk om jag skulle sätta mig här och ranka fulast i Falun? Skriva glatt om hur någon jag tycker illa oms pojkvän/flickvän var otrogen? Eller på något annat sätt trycka ner en person i min blogg. Nej hörrni, jag är glad att Klas tog mig för jag bryr mig inte om sånt, någon annan hade kunnat bli seriöst ledsen. Så go, kränk på och hoppas på att det biter nästa gång?

Så jag ska vara wannabee blondinbella mer diskret? Jasså, då skulle ju du kunna vara avundsjuk lite mer diskret? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • skillnaden är att du förföljer henne, och ska börja på hennes skola, det kan tolkas som LITE wannabee JA!

  anonymous 2009-03-30 08:56:34
  Svara
 • Haha, vad är det här? XD

  Maria 2009-02-19 21:36:50 http://misstabourine.blogg.se/
  Svara
 • Glöm de idioterna som hackar på dig ! Du inser väl bara att de är avundsjuka som fan? fortsätt med din blogg ;D

  falubo 2009-02-19 18:40:05
  Svara
 • fett fin är du och jag tycker du borde klippa dig så där kort. alltså om du klipper bort de där långa och har sådär typ alltså där de typ går innåt, om du fattar? haha 😀

  ;););) 2009-02-19 18:27:06
  Svara
 • läser din blogg flera gången om dagen, den e kul o läsa :D. och de där med att den är sämst i falun.. verkligen inte!! den är kononbra. 🙂

  . 2009-02-19 09:57:14
  Svara
 • Jag kan vara wannabee blondinbella 😉

  2009-02-18 22:09:19 http://mariabjoerk.blogg.se/
  Svara
 • jag vill säga att jag tycker om att läsa din blogg! 🙂 och nej, du är inte alls wannabe blondinbella, era bloggar liknar inte ens varandras tycker jag.
  och anonyma töntar, jag förtår inte hur dom orkar.
  jag tror dom måste vara riktigt fega eller väldigt fula eftersom dom aldrig vågar säga/visa vilka dom är 🙂

  aalexx 2009-02-18 21:59:20 http://typpalexandra.blogg.se/
  Svara
 • trodde inte att de skulle bli såd stor grej av det hela. Om du vill kan jag ta bort det helá. Trodde du skulle ta det på skoj. ´jag vill inte göra någon ledsen:(

  Klas 2009-02-18 21:53:13
  Svara
 • ursäkta men du är så himla fejk,

  2009-02-18 21:35:02
  Svara
 • töntigt bara att du lägger ner tid på sånt, det visar ju bara att du bryr dej.. SÄR

  2009-02-18 21:33:32
  Svara
 • jag tkr iaf om din blogg!
  skit i vad alla avundsjuka fjortisar säger, och fortsätt skriva som du gör.
  Då kommer du gå långt! 🙂

  hanna 2009-02-18 20:50:14
  Svara
 • fanny, du är hundra gånger coolare än henne:)

  2009-02-18 19:51:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!