Lite insperation

Hej på er!

Nu är jag fruktansvärt trött och ska sova. Den senaste timmen har jag setat och designat min blivande garderob med ikeas smarta design program! Helt sjukt bra uppfinning dedär alltså! Jätte kul var det. Sedan har jag kikat runt lite och letat insperation till mitt nya rum. Ska ju hitta en ny säng då jag ska få en större och när det gäller sängar, då är jag kräsen! Dom måste vara supersnygga och supersköna för att det ska duga här alltså! Haha. Så det är väll bra att jag börjar leta nu antar jag! Neeee, jag vill sova

Pusshej!
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • sängen"!!!!!!!!!!!1

    2009-02-18 17:22:08
    Svara
  • första var ful, andra var snygg!

    2009-02-18 17:21:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!