Hej och Inspelningsbilder!

Helluee

Nu är jag hemma efter en mycket skön skoldag! Först var det inspelning hela förmiddagen men hann som tur var vara med en halvtimme på engelskan iallafall! Sedan var det lunch och sedan framtidspilorterna och vi har jobbat på det på en studiedag så det blev bara för oss att gå hem! Haha. Inspelningen idag gick bra så nu sitter jag här och lyssnar på den färdiga låten. Fast tror dock INTE att den blev tillräckligt bra för att läggas upp men jag ska skicka den till Calle så får han avgöra för han är alltid ärligt även om han vet att jag blir ledsen, hahah!

Nej jag hade tänkt ta mig något att äta nu, men vi hörs snart!
 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • snälla jag har hört dig sjunga flera gånger och jag tror att den är super bra!!! det kommer calle också att tycka:D:D:D<3<3<3

    2009-02-17 15:39:20
    Svara
  • snälla snälla kan vi inte få höra lite grann när du sjunger? =)

    2009-02-17 15:11:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!