Färdigpluggat

Nu har jag pluggat klart för idag och tänkte fira det med gissa vad..? ja, gossip girl och chiklad såklart. Veckans grej dedär! Haha. Sedan runt nio stänger jag av och lägger mig här i sängen och kikar runt på lite kläder, bloggar, och inredning innan jag lägger mig hade jag tänkt. Och då kommer det självklart ett inlägg från mig också! Haha.

Vi skriver om media på SOn och jag skriver om den här bilden. Är det inte helt sjukt? Jag kan inte förstå hur en nästan naken paris hilton ska ha någonting som helst att göra med en hamburgare? Jaja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det där är ingen reklan bild, den är photoshopad. På orginalbilden håller hon igen hamburgare 🙂

    Calle 2009-02-18 10:34:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!